Computerworld - teknologi
Test: MSI Creator Z16 er en maskine, som du ikke bør overse
11/26/2021MSI har begået en ny top-laptop, som er stort set uden svagheder.
Ny udvikling i markedet: Måske vil du snart kunne købe pc'er til blot 1.000 kroner
11/26/2021Endnu en brik er faldet på plads til, at der i den kommende fremtid kan fremstilles Windows-bærbare til blot 1000 kroner
Vi er pludselig blevet klogere på hvad Apple vil med sit AR-headset – og hvornår vi kan forvente at bruge det
11/26/2021Med et tyder det på, at Apple vil blæse konkurrencen bagover med sit kommende AR-headset.
Comm2ig skal levere pc’er og tablet-computere til DR: Se selskabets tilbuds-pris her
11/26/2021Comm2ig bliver eneleverandør af pc’er og tablet-computere til DR i de kommende år. Se selskabets vinder-tilbud her.
Bog: Når woke medier bygger deres egen virkelighed
11/26/2021I Bad News: How Woke Media Is Undermining Democracy skyder en journalist med skarpt mod kolleger, der er blevet villige medløbere i et mediebillede præget af ekstrem hastighed, virksomhedsinteresser og politisk korrekte synspunkter fra den ydre venstrefløj.
Streaming: Enden er nær i The Expanse
11/25/2021Det allersidste bind i bogserien bag sci-fi serien The Expanse udkommer i næste uge, og kort efter følger premieren på sjette og måske sidste sæson af tv-serien.
Gartner: Her er de største vækstområder inden for AI - vil sælge for milliarder af kroner til næste år
11/23/2021Milliard-markedet for AI-software buldrer frem. Analysehuset Gartner forventer vækst på 21,3 procent fra 2021 til 2022. Se de områder, der kommer til at vokse mest.
Hackere har i flere måneder haft adgang til data og passwords på 1,2 millioner WordPress-sider
11/23/2021Bagdøren har stået pivåben til mere end en million WordPress-kunder gennem flere måneder.
Test: MX Keys Mini er Logitechs bedste tastatur i mini-udgave
11/22/2021Test: Logitechs gode MX-serie har fået en lillebror, som er oplagt til rejsen eller det lille skrivebord. Læs testen af MX Key Mini tastaturet og MX Anywhere 3 musen her.
Vestas beroliger efter hackerangreb: Kan afskære vindmøller fra omverden, hvis angrebet spreder sig
11/22/2021Der er intet, der tyder på, at den danske energiproduktion eller vindmøllerne er blevet ramt af det cyberangreb, der har tvunget Vestas til at lukke ned for en række it-systemer. Hvis det alligevel skulle ske, har selskabet en løsning, lyder det.
Kolossale mængder af data kan hobe sig op: Sådan undgår du at drukne i din egen datasø
11/22/2021Klumme: Det er ikke gratis at indsamle og opbevare store datamængder, så brug dem og få den optimering af din forretning, der var årsagen til, at du valgte at overvåge.
Mercedes’ nye C300 er en vidunderlig bil som ingen vil købe
11/19/2021Mercedes' nye C-klasse forener lækkert design, fine features med både komfort og sportsprægede egenskaber. Men alligevel bliver dagens testemne en sjældenhed på vejene.
Apple kan være klar med kæmpe nyhed om få år: Satser på fuldautomatisk elbil i 2025
11/19/2021Apple presser på for at lancere sin elbil om få år. Det sker efter, at Apples bilprojekt Titan har ændret fokus til nu at gå efter fuldt selvkørende egenskaber i en ny Apple-bil allerede i 2025, skriver Bloomberg.
Bilselskabet Ford vil etablere egen chip-produktion i kølvandet på chip-krise
11/18/2021Den store bil-producent Ford vil etablere egen chip-produktion i samarbejde med chip-giganten GlobalFoundries.
Her er de mest udbredte passwords i Danmark - og tidsrummet som det tager at cracke dem (ofte kun et sekund)
11/18/2021Vi er ikke særlige kløgtige, når det handler om at finde på passwords, som er svære at cracke. Faktisk tager det blot et sekund at cracke det mest udbredte password herhemme. Se listen over de mest udbredte.
Her er 10 ledige it-stillinger, som du kan søge lige nu
11/18/2021Er du på jobjagt? Så har vi plukket 10 friske it-stillinger, som er ledige netop nu. Se dem alle her.
Nu vil Apple for første gang begynde at sælge reservedele til sine iPhone- og Mac-produkter
11/17/2021Nu får den almene Apple-bruger mulighed for at købe reservedele og reparere sine dyre Apple-dele selv. Og der vil oven i købet være rabat til dem, der returnerer de brugte dele.
Sådan stoppede vi et Active Directory-angreb under fuld udblæsning
11/17/2021Klumme: Få timer efter at angrebet blev opdaget, samledes kunden, kundens it-sikkerhedspartner og vi virtuelt for at etablere en reaktionsplan, som vi sammen kunne eksekvere på. På det tidspunkt havde hackeren allerede brugt et redskab, der gav adgang til administratorrettighederne og havde stjålet en af virksomhedens domæneadministratorkoder.
Globalt nedbrud lægger Google Cloud, Spotify og Snapchat ned
11/17/2021Et kort nedbrud ramte tirsdag aften Google Cloud samt en række af dennes klienter som Spotify og Snapchat. Ikke alle platforme er helt oppe igen.
Her er Gartners dosmerseddel til digital succes: Tjek de vigtigste opgaver lige nu
11/17/2021Interview: Vanen tro var der fuldt hus, da Gartner over fire dage slog de virtuelle døre op til det årlige IT Symposium. Computerworld fangende Gartners danske top-rådgiver Claus Hagen Nielsen til et svar på, hvad de digitale kerneopgaverne bliver for virksomhederne i 2022. Her er hans hårdtslående råd, som ellers normalt kun er forbeholdt en eksklusiv skare.
Så meget kræver hackerne typisk i løsepenge for ransomware i Danmark
11/16/2021Mange danske virksomheder vælger at betale løsepengene, når de bliver ramt af ransomware. Se her, hvor stort et beløb hackerne typisk forlanger at få udbetalt.
Microsoft genindfører ‘blue screen of death’ i Windows
11/16/2021Microsoft gendindfører den klassiske ‘blue screen of death’ i Windows 11, hvor ‘dødsfarven’ siden lanceringen har været sort.
Samsung er usædvanligt hurtig klar med spritny Android 12 - kan hentes allerede nu
11/16/2021Det er uhørt, at den sydkoreanske tech-kæmpe er så hurtigt ude med opdateringer til sine smartphones.
Mikrochippen fylder 50 år: Her er de største CPU-øjeblikke fra det sidste halve århundrede
11/15/2021Intel kan nu kalde sig for cpu-producent for 50. år i streg. Vi ser tilbage på de største succeser og skuffelser fra det halve århundrede.