Berlingske virksomheder
Fluen og mennesket har en fælles fortid. Derfor er fluen elsket af både videnskab og virksomheder
11/28/2021Bananflue og menneske deler fælles fortid i en 780 millioner år gammel celleklump. Fluen har derfor spillet en hovedrolle i forskning, som har resulteret i vitale fremskridt i behandlingen af kræft, autisme og diabetes – og senest i udviklingen af vacciner.
Nu får København verdens største luksushostel: »Tro mig, vi er ikke tosser«
11/28/2021Alt imens coronaen fortsat bider fra sig, åbner Arp-Hansen Hotel Group endnu et hostel i København. Det nye hostel har fået navnet Next House Copenhagen og har plads til at huse flere end 1.600 gæster. På trods af branchens mange udfordringer har hotelgiganten stor tiltro til projektet.
Nordea suspenderer forfattere bag vaccinekritisk analyse
11/27/2021Nordea er kommet i modvind, efter at de søndag offentliggjorde en vaccinekritisk analyse – blandt andet med en nazireference – som de senere måtte trække tilbage. Nu er de to forfattere bag blevet suspenderet.
Den Blå Planet er i en »forfærdelig situation« – nu vil Dansk Folkeparti kaste en redningskrans
11/27/2021Dansk Folkepartis gruppeformand, Peter Skaarup, opfordrer regeringen til at redde Den Blå Planet, der frygter at løbe tør for penge som følge af manglende turister.
Stor landbrugs- og fødevaremesse i Berlin aflyst efter coronastigninger
11/26/2021Otte uger før den planlagte genåbning af den traditionelle Grüne Woche-messe spænder stigninger i coronatallene ben.
Tidligere Discovery-direktør: Aldrig mere et politisk topjob
11/26/2021Christian Kemp førte i et halvt år offentlig krig mod TDCs YouSee, som droppede selskabets tv-kanaler. Siden blev hans stilling nedlagt. Nu er han hentet ind som næstkommanderende i en ung, dansk virksomhed, som gerne vil trække på hans erfaring som topchef.
Nordea fjernede coronaskeptisk analyse med nazireference. Men det er ikke et enkeltstående tilfælde
11/26/2021Nordens største bank, Nordea, beklager analyse, der langer ud efter myndigheder og landes indgreb for at bremse coronasmitte. I en anden lignende analyse omtales Australien som en »fængselskoloni« i sin coronahåndtering.
Amazon ramt af strejker på årets største indkøbsdag
11/26/2021Flere lagre i Tyskland og Storbritannien blokeres af demonstranter, og de ansatte har nedlagt arbejdet i protest mod dårlige lønninger. Amazon forventer dog, at kunderne får deres varer til tiden.
Norsk fisk vælter ud i verden
11/26/2021Allerede inden november slutter, har den norske eksport af fisk og skaldyr slået alle hidtidige eksportrekorder. Særligt populær er laksen.
Telegigant mister topchef efter dom i svindelsag
11/26/2021Et af Europas største teleselskaber siger farvel til sin topchef gennem 11 år, som er blevet idømt et års betinget fængsel i langvarig svindelsag fra et tidligere job.